Staande speakers

Staande speakers zijn grote, vloerstaande speakers die een uitstekend ruimtelijk geluid geven. De speakers geven een voller geluid dan kleinere speakers, vanwege de grote klankkast. Echter, iedere muziekliefhebber stelt andere eisen aan speakers en zo ook aan staande speakers. De een heeft een voorkeur voor bijzonder gedetailleerd geluid, terwijl een ander juist graag een nadruk hoort op diepe tonen. Daarom maak ik staande speakers op maat voor iedere klant, met geluid dat precies afgestemd is op uw geluidswensen

Creëer volle tonen met staande speakers

De staande speakers die ik maak zijn smal, zodat zij gemakkelijk in iedere kamer passen. De klankkasten zijn echter ruim genoeg om de exclusieve speakers een prachtig vol geluid te geven. Met een set staande speakers geniet u van een stereogeluid dat op zichzelf al indrukwekkend is. Wilt u echter de meest uitgebreide surroundbeleving? Voeg een subwoofer toe voor extra diepe bastonen. Met een set extra luidsprekers achter uw geluidsopstelling creëert u daarnaast een adembenemend geluid dat klinkt alsof u tussen de artiesten staat.

S29 custom speakers, staand model

Mijn staande speakers zijn uitgevoerd als basreflexsysteem, met tweemaal 15 cm woofers die zorgen voor een gebalanceerde laag- en middenvertolking. De tweeter is een ringstraling uitvoering voor goede geluidsspreiding tot een frequentie van 33 kHz. De speakers zijn belastbaar tot 120W nominaal. Het scheidingsfilter is op 2,2 kHz afgeregeld. De prijzen voor dit handgemaakt stukje vakwerk beginnen vanaf €1095 per paar.

De perfecte speakers voor uw interieur

Staande speakers geven niet alleen indrukwekkend geluid, maar zijn ook een mooie aanvulling op uw interieur. De luidsprekers zijn namelijk, ondanks het smalle design, duidelijk aanwezig in uw woonruimte. Ieder model wordt zorgvuldig met de hand van gemaakt van hout dat in mijn eigen werkplaats is gefreesd. De speakers krijgen hierdoor een authentieke uitstraling. Uw nieuwe houten speakers maak ik daarnaast in een door u gekozen kleur. Zo weet u zeker dat uw luidsprekers perfect op de rest van uw huisinrichting aansluiten.

Wat kan Speaks voor u betekenen?

Hebt u interesse in een set handgemaakte staande speakers, vragen of wilt u een afspraak maken? Neem telefonisch contact op via telefoonnummer 06-48206651 of stel direct uw vraag via het contactformulier.