S29 Vloerstaande speakers

Wilt u veel en kwalitatief goed geluid? Dan geldt: hoe groter speaker, hoe beter geluid. Daarom zijn mijn op maat gemaakte, vloerstaande speakers een uitstekende keuze voor de echte muziekliefhebber. Dankzij het grote kastvolume geniet u met deze luidsprekers van gebalanceerd geluid met diepe, krachtige bastonen.

S29 vierkant schaduw

Specificaties van de S29

De S29 vloerstaande speakers klinken buitengewoon ruimtelijk. De luidsprekers zijn uitgevoerd als basreflexsysteem en dit heeft een gebalanceerde laag- en middenvertolking als gevolg. Benieuwd naar alle specificaties van de S29 vloerstaande luidsprekers? Ik zet ze voor u op een rijtje:

  • Formaat: 80x18x30 cm (HxBxD)
  • Uitgevoerd als basreflexsysteem met twee 15 cm woofers
  • Tweeter in ringstraling uitvoering
  • Geluidsspreiding tot 33 kHz
  • Belastbaar tot 120 W nominaal
  • Scheidingsfilter op 2,2 kHz afgeregeld

Vormgeving van de staande speakers

Vloerstaande speakers zijn groot en dus prominent aanwezig in uw woonruimte. Daarom is de keuze van de materiaalkleur aan u, zodat uw speakers perfect kunnen aansluiten op uw interieur. Dankzij het smalle model zijn de luidsprekers gemakkelijk en op veel plekken te plaatsen. Natuurlijk is het wel belangrijk dat u genoeg ruimte hebt, zodat beide speakers goed tot hun recht komen. Hebt u minder ruimte, maar wilt u wel genieten van geluid van hoge kwaliteit? Kijk dan eens naar mijn monitor speakers. Ook dit model maak ik voor u op maat, om u te voorzien van het beste geluid voor uw woonruimte.

S29 twee kleuren vierkant schaduw

Geniet van geweldig geluid met S29 speakers

De vloerstaande luidsprekers van het type S29 worden per paar verkocht. De prijs van een paar van deze op maat gemaakte speakers begint vanaf € 1.095,-. Hebt u interesse in een set vloerstaande speakers van Speaks? Neem contact met mij op! Ik bespreek graag de mogelijkheden met u.