Monitor speakers

Voor u als muziekliefhebber heeft geluidskwaliteit vanzelfsprekend prioriteit wanneer u uw favoriete muziek beluistert. Voor een optimale geluidsbeleving is een set van de juiste monitor speakers essentieel. Omdat iedereen verschillende voorkeuren heeft bij het beluisteren van muziek, biedt Speaks een speciale service aan. Ik maak namelijk custom speakers die speciaal zijn afgestemd op uw gehoor, uw smaak en de ruimte waar de high-end luidsprekers komen te staan. Hierbij wordt gebruikgemaakt van de beste materialen voor een optimaal resultaat.

Monitor speakers maatwerk

Met een set monitor speakers van Speaks ervaart u puur geluid. Om dit te bereiken ga ik bij het maken van een set custom speakers uiterst secuur te werk. Zo zorg ik ervoor dat u met uw nieuwe speakers van alle nuances in uw muziek kunt genieten. Ik doe er alles aan om uw geluidsbeleving natuurgetrouw te maken. Mede dankzij de diepe en gecontroleerde basweergave krijgt u met uw nieuwe monitor speakers het gevoel zelf middenin een concert te staan, terwijl u zich in uw eigen woonkamer bevindt.

Verschil tussen de M7 en M8 monitor luidsprekers

De M7 monitor speaker van Speaks heeft een basreflex-systeem met de poort aan de achterzijde. De 15 cm woofer zorgt voor een gebalanceerde laag- en middenvertolking. De tweeter is een ringstraling uitvoering voor goede geluidsspreiding tot een frequentie van 33 kHz. Belastbaar tot 90 W nominaal. Het filter is opgebouwd uit hoogwaardige componenten en heeft een scheidingsfrequentie van 2,1 kHz en is daarmee ideaal afgeregeld op het monitor model.

Het voornaamste verschil tussen de modellen is dat bij de M8 monitor speakers de baspoort zich aan de voorzijde bevindt, waardoor deze goed tegen een muur geplaatst kunnen worden. Ook de vormgeving is wat hoekiger bij het M8 model. De M8 monitoren zijn er ook in een uitvoering met een eigen actieve versterker ingebouwd. Dit biedt nog meer topkwaliteit doordat de subwoofer en tweeter door een eigen versterker worden aangestuurd. Dit is een zogenaamde bi-amping oplossing. In combinatie met een actief filter zijn de speakers nog meer in balans dan de passieve varianten M7 en M8.

Bepaal de afwerking van uw monitor speakers zelf

Naast de aandacht die ik geef aan de binnenkant van uw speakers, ben ik van mening dat de afwerking van uw monitor speakers ook op u afgestemd moet zijn. Daarom kunt u bij het samenstellen kiezen uit massief of gefineerd hout in verschillende kleuren. Daarnaast houd ik rekening met de plaatsing. Wilt u uw speakers dichtbij een muur plaatsen, dan is een model met baspoort aan de voorzijde ideaal. U kunt tevens kiezen voor actieve monitor speakers, voorzien van een ingebouwde versterker. Dit bespaart allereerst ruimte, maar levert ook geweldige geluidskwaliteit op.

Ontdek wat ik voor u kan betekenen

Bent u benieuwd naar wat Speaks met uw geluidswensen kan doen? Ik nodig u van harte uit in mijn zaak om te bespreken welke luidsprekers het beste aansluiten op wat u zoekt. Om een afspraak te maken of een vraag te stellen kunt u mij bellen op 06-48206651 of contact opnemen via het contactformulier.