High-end luidsprekers

Bent u, net als ik, een echte audiofiel? Dan wilt u natuurlijk luisteren naar high-end audio. Het allermooiste geluid ervaart u met high-end luidsprekers. Speaks maakt luidsprekers van hoge kwaliteit, die volledig aansluiten op uw wensen. Nieuwsgierig naar wat ik voor u kan betekenen? Lees dan snel verder.

High-end luidspreker

High-end luidsprekers: voor optimaal luistergenot

Luidsprekers zijn – na de akoestiek van de ruimte – het belangrijkste onderdeel van uw geluidssysteem. Het is dus belangrijk dat u de juiste speakerset uitkiest. Deze speakerset moet passen bij uw interieur, van goede kwaliteit zijn en het geluid dat u afspeelt moet mooi klinken. Heeft u speciale wensen? Doordat ik alle speakers met de hand maak, kan ik uw luidspreker precies maken zoals u dat wilt.

Hoe ga ik te werk?

Het luisteren van high-end audio komt op meer aan dan alleen de speakers en apparatuur: om deze reden heeft mijn site geen webwinkel. Alle speakers worden op maat gebouwd. Voordat ik begin met het bouwen van uw high-end luidsprekers, wil ik graag een idee krijgen van uw smaak en muziekbeleving. Tijdens een afspraak neem ik de tijd om samen met u naar verschillende soorten subwoofers, staande luidsprekers en monitor speakers te luisteren. Weet u na deze afspraak wat voor soort luidsprekers u graag zou willen? Dan begin ik met het bouwen van de speakers die perfect bij u passen!

Passend bij uw interieur

Speakers kunnen een toevoeging aan uw interieur zijn. Het is daarom van belang dat ze niet alleen goed klinken, maar er ook nog mooi uitzien! Bij Speaks wordt ieder model met de hand gemaakt. Hierbij ga ik zorgvuldig te werk. Ik frees het hout in mijn eigen werkplaats. Dit geeft uw speakers die gewilde authentieke uitstraling. Heeft u een bepaalde houtsoort in gedachten? Geef het aan! Ik kan uw high-end luidsprekers namelijk precies zo maken als u wilt.

High-end luidsprekers aanschaffen

Wilt u graag high-end luidsprekers aanschaffen? Of wilt u meer weten over Speaks? Aarzel niet: neem contact met mij op! Ik bespreek graag samen met u uw wensen. Hierdoor kunt u straks genieten van een set speakers die perfect bij u past!