High-end audio: puur geluid

Bent u een muziekliefhebber? Dan is geluidskwaliteit natuurlijk erg belangrijk voor u. Met high-end audio kunt u luisteren naar de beste kwaliteit geluid! Zou u ook graag naar deze pure vorm van geluid willen luisteren? Daarvoor heeft u de juiste set speakers nodig. Of u nou houten speakers, staande speakers of monitor speakers nodig heeft: Speaks maakt ze voor u op maat.

high end audio luidsprekerDe juiste set speakers

Natuurlijk heeft elk component in een high-end audio installatie invloed op de geluidsweergave. Toch is er één component dat de grootste invloed heeft op de geluidskwaliteit: de luidspreker. Wanneer u naar high-end audio wilt luisteren is het dus belangrijk dat u de juiste speakers hiervoor in huis haalt. Bij Speaks maak ik luidsprekers die perfect aansluiten op uw wensen. Zo krijgt u speakers met een ultieme geluidsbeleving en een prachtig uiterlijk!

 

Speakers afstellen voor high-end audio

Een goede ruimteakoestiek is belangrijk bij het beluisteren van high-end audio. De weergave van het geluid kan bijvoorbeeld beïnvloed worden door:

  • De afmetingen en de vorm van de ruimte;
  • De positionering van de speaker en de luisterpositie;
  • De aanwezigheid van reflectievlakken;
  • De galmtijd van de ruimte.

Wanneer u geen professional bent, is het lastig om te bepalen hoe u uw speakers het beste af kunt stellen. Speaks zorgt er niet alleen voor dat u speakers op maat krijgt, maar ook dat deze speakers zo afgesteld worden dat u luistert naar fantastische geluidskwaliteit.

Uiterlijk van uw speakers

Heeft u speciale wensen wat betreft het uiterlijk van uw high-end luidsprekers? Dat begrijp ik heel goed. Speakers nemen een belangrijke plek van uw leefruimte in. Daarom moeten ze niet alleen goed klinken, maar ook prettig zijn om naar te kijken. Op deze manier kan een speaker zelfs een aanvulling zijn op uw interieur. Bij Speaks wordt ieder model zorgvuldig met de hand gemaakt. Het hout wordt gefreesd in mijn eigen werkplaats: dit maakt dat de speakers een authentieke uitstraling krijgen. Heeft u voorkeur voor een bepaalde kleur hout? Ik kan ze voor u maken in de door u gekozen kleur. Zo passen de luidsprekers altijd perfect bij de rest van uw interieur!

Speakers die bij u passen

Zou u graag high-end audio speakers aanschaffen of heeft u wellicht interesse in één van mijn andere speakers? Ik geef u graag advies! Samen met u bekijk ik de mogelijkheden. Vervolgens zorg ik ervoor dat u de luidsprekers krijgt die bij uw wensen passen. Het enige dat u straks nog hoeft te doen? Genieten van het prachtige geluid! Neem direct contact op.