Custom subwoofers

Wie optimaal van zijn muziek wil genieten heeft de allerbeste geluidskwaliteit nodig. Met een subwoofer geeft u aan uw huidige muziekinstallatie net dat beetje extra dimensie om de geluidsbeleving optimaal te maken. Uw muziek wordt hiermee voorzien van volle en diepere bastonen en een compleet frequentiebereik, helemaal wanneer de luidspreker volledig gemaakt wordt om te passen in uw ruimte. Een custom subwoofer is dus een perfecte toevoeging op uw audiosysteem als u op zoek bent naar extra diepte en beleving in uw muziek.

Exclusieve subwoofers op maat gemaakt

Speaks maakt iedere subwoofer custom; speciaal samengesteld naar de smaak van de klant. U kunt kiezen uit verschillende soorten materialen en afwerkingen. Zo bent u ervan verzekerd dat u een subwoofer hebt die perfect aansluit op uw interieur en op de overige onderdelen van uw muziekinstallatie. Ik werk met massief en gefineerd hout, welke ik beide in mijn eigen werkplaats frees. Naast het soort hout hebt u keuze uit verschillende kleuren voor de afwerking van uw nieuwe custom subwoofer.

De Speaks W40 subwoofer

Deze subwoofer is een ideale toevoeging aan uw audiosysteem voor een compleet frequentiebereik. De diepe bas en regelbare eindversterker maken het tot een subwoofer die met elke opstelling te combineren is. De luidspreker maakt gebruik van een bandpass-systeem. Dat wil zeggen een gesloten kast van 20 liter voor de woofer en een 20 liter kast met een baspoort. Dit ontwerp maakt het mogelijk om tonen vanaf 20 Hz stabiel laag te leveren. De W40 is een actieve subwoofer met een eindversterker van 120 Watt. Onderdeel van de versterker is een actief crossover filter, te variëren van 50 – 150 Hz. Het formaat is redelijk compact te noemen, met maten van 35 x 41 x 41 cm (HxBxD). Prijzen voor deze handgemaakte luidspreker beginnen bij €645.

Combineer uw handgemaakte subwoofer met andere speakers

Een W40 custom subwoofer van Speaks is een uitstekende aanvulling op uw geluidsinstallatie. Is uw installatie echter nog niet compleet en bent u niet alleen op zoek naar subwoofers, maar ook naar andere speakers? Speaks biedt, naast custom subwoofers, staande speakers en monitor speakers aan. Zelfs als u een compleet nieuwe, op maat gemaakte set zoekt bent u bij Speaks daarom aan het juiste adres. Ik voorzie u graag van een high end audio systeem dat optimaal werkt voor uw geluidsbeleving en perfect past bij uw smaak.

Maak een afspraak voor uw custom subwoofer

Hebt u interesse in een custom subwoofer van Speaks? Ik nodig u van harte uit een afspraak te maken om de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard ben ik ook bereikbaar om uw vragen te beantwoorden. Hiervoor kunt u direct contact opnemen.